پیکسل آرتسمنتخب سردبیر

از جنجالی شدن دوباره Fallout 76 تا تاخیر The Last of Us Part 2

بار دیگر با بررسی مهمترین رویدادهای صنعت بازی در هفته‌ای که گذشت در خدمت شما هستیم. جنجالی شدن دوباره Fallout 76 برای شرکت بتسدا، تاخیر عرضه The Last of Us Part II، معرفی دنباله‌ای رسمی برای Persona 5، شایعه‌ای در مورد نسخه جدید بتمن، مشخص شدن تاریخ عرضه رسمی Darksiders Genesis، تاخیر تعدادی از بزرگترین عناوین شرکت یوبی‌سافت و عقب افتادن زمان عرضه Ghost of Tsushima، خلاصه‌ای از مهمترین اخبار صنعت بازی در هفته‌ای که گذشت را تشکیل می‌دهند. در ادامه با ما همراه باشید.

Fallout76 Fallout1st RangerArmor

اشتراک ۱۰۰ دلاری Fallout 76: جنجالی دیگر برای بتسدا

بدون شک عنوان Fallout 76 یکی از جنجالی‌ترین بازی‌های نسل فعلی بوده است. این عنوان یکی از بدترین هفته‌ها را پس از انتشار خود تجربه کرد. از باگ‌های متعددی که تکسچر‌های بازی را لود نکرده (و گاهی اوقات تکسچرهای لود شده را نیز خراب می‌کردند) تا گیر افتادن بازیکنان در دیوارهای نامرئی و گاها سقوط در دنیای بازی و فرو رفتن در آن. حتی بازیکنان با بررسی فایل‌های بازی متوجه شدند که باس آخر این عنوان مشخصا یک نسخه کپی شده از روی یکی از اژدهایان عنوان Skyrim است!

ویدیوهای متعددی در مورد باگ‌های بازی و ایرادات آن توسط هواداران ساخته شده و Fallout 76 به یه لطیفه تلخ و تاریک برای شرکت بتسدا تبدیل شده بود. با گذر زمان و انتشار آپدیت‌های جدید برای بازی و قول سازندگان به هواداران در مورد بهبود این عنوان، رفته رفته توجه‌هات از روی Fallout 76 برداشته شد و شرکت بتسدا نفس راحتی کشید. این شرکت حتی وعده انتشار یک بسته الحاقی رایگان برای بازی را داده بود که با برگردان NPCها به این عنوان، یکی از بزرگترین مشکلات هواداران را پاسخ می‌داد. (البته این بسته الحاقی به تازگی تا سال آینده تاخیر خورد)

هرچند جدیدترین خبر Fallout 76 بار دیگر نگاه‌های منفی را به سمت این عنوان آورده است. شرکت بتسدا هفته گذشته از سرویس اشتراکی Fallout 1st برای این عنوان رونمایی کرد. در این سرویس بازیکنان می‌توانند با پرداخت مبلغ نسبتا زیادی سرورهای اختصاصی، جعبه آیتم‌های نامحدود، شکلک‌های جدید، لباس مخصوص عنوان محبوب New Vegas و موارد دیگر را بدست آورند. اشتراک سالانه این سرویس ۱۰۰ دلار و اشتراک ماهانه آن ۱۳ دلار خواهد بود!

همانگونه که انتظارش می‌رفت این تصمیم باعث خشم هواداران شده و بار دیگر شاهد ساخت ویدیوها و پست‌های تمسخر آمیز از سوی هواداران در مورد شرکت بتسدا و عنوان Fallout 76 هستیم. جالب است بدانید تعدادی از هوادارانی که این اشتراک خریداری کرده‌اند از مشکلات جعبه آیتم‌های نامحدود آن خبر داده و به گفته آنان در صورت استفاده از این ویژگی، بازی اشتباها تمام آیتم‌های شما را پاک خواهد کرد. در کنار آن، به گفته کاربران سایت Reddit حتی وعده سرورهای اختصاصی نیز دروغین بوده و خریداران این سرویس سرورهای مخصوص خود را دریافت نخواهند نمود و با گشت و گذار در محیط شما جسد NPCها و لوت‌های غارت شده توسط سایر بازیکنان را مشاهده خوهید کرد.

باید دید شرکت بتسدا چه واکنشی نسبت به این نظرات منفی هواداران در مورد اشتراک Fallout 1st از خود نشان خواهد داد.

48950082861 92e9f09f5e k

تاخیر‌ عرضه دو عنوان The Last of Us Part II و Ghost of Tsushima توسط شرکت سونی

شاید یکی از غیر منتظره ترین خبرهای هفته گذشته تاخیر The Last of Us Part II توسط شرکت سونی باشد. این عنوان که تازه چند هفته پیش با یک تریلر جدید و برگزاری پیشنمایشی بزرگ برای خبرنگاران، تاریخ انتشار خود را برای ماه فبریه ۲۰۲۰ تایید کرده بود، حال با تاخیری ۳ ماهه قرار است در تاریخ ۲۹ می ۲۰۲۰ منتشر شود.

آقای نیل دراکمن کارگردان این عنوان با انتشار بیانیه‌ای در بلاگ رسمی پلی‌استیشن از به تعویق افتادن این عنوان خبر داد. آقای دراکمن با ذکر آنکه تمامی اعضای استودیوی ناتی داگ از این تاخیر ناراحت هستند، دلیل عقب افتادن عرضه این عنوان را افزایش کیفیت نهایی آن به هنگام عرضه بیان کرد. به گفته ایشان، در هفته‌های گذشته آن‌ها متوجه شدند که اگر بخواهند بازی را در ماه فبریه منتشر کنند، بخش‌هابی از بازی به کیفیت مد نظر آن‌ها نخواهد رسید و نهایتا آن‌ها ترجیح می‌دهند تا عرضه بازی را عقب انداخته بجای آنکه به کیفیت این عنوان لطمه وارد نمایند.

آقای دراکمن در انتها ذکر کرده که ناامیدی هواداران از شنیدن این خبر طبیعی بوده، اما به نظر آن‌ها این تاخیر برای بازی لازم است.

The Last of Us 2 تنها عنوان تاخیر خورده سونی در هفته گذشته نمی‌باشد. آقای جیسون شرایر نویسنده معروف و خوش اعتبار سایت کوتاکو، در حساب کاربری خود در سایت توییتر از عقب افتادن تاریخ انتشار Ghost of Tsushima خبر داد. ایشان با یادآوری آنکه شرکت سونی پیش از این تاریخ عرضه مشخصی برای این عنوان اعلام نکرده بود، ذکر نمودند که برنامه داخلی شرکت سونی عرضه عنوان Ghost of Tsushima در نیمه ابتدایی سال ۲۰۲۰ بود، که حال این شرکت با به تعویق انداختن عرضه آن، این بازی را در نیمه دوم سال ۲۰۲۰ منتشر خواهد کرد.

آقای شرایر در انتها یادآور شدند که عقب افتادن این عنوان مشخصا به معنای عرضه انحصاری آن برای پلی‌استیشن ۵ نبوده و Ghost of Tsushima هنوز برای پلتفرم پلی‌استیشن ۴ در دست ساخت است.

P5S

دنباله رسمی بازی Persona 5 معرفی شد

در اقدامی عجیب و غافلگیر کننده، هفته گذشته شرکت اتلوس با همکاری شرکت کویی تکمو، از ساخت دنباله‌ای برای عنوان محبوب Persona 5 خبر داد.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers یک بازی نقش‌ آفرینی اکشن بوده که قرار است دنباله‌ای مستقیم برای Persona 5 باشد. داستان Persona 5 Scramble شش ماه پس از پایان نسخه اصلی Persona 5 اتفاق خواهد افتاد. شخصیت‌های اصلی عنوان Persona 5 در تعطیلات تابستانه خود به سفری در سراسر ژاپن رفته و بار دیگر با Shadowsها روبرو شده و باید دنیا را از خطری دیگر نجات دهند.

این عنوان که ترکیبی از گیم‌پلی سری Persona با سیستم مبارزات اکشن خواهد بود، به شما اجازه می‌دهد تا در میدان نبرد تمامی شخصیت‌های گروه Phantom Thieves (بجز Futaba) را کنترل کرده و به صورت آزادانه میان آن‌ها جابجا شوید.

Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers که پروژه‌ای مشترک میان دو استودیوی اُمگا فورس و پرسونا تیم می‌باشد، قرار است در تاریخ ۲۰ فبریه ۲۰۲۰ در ژاپن منتشر شود. نسخه غربی این بازی هنوز تایید نشده است.

Batman Arkham Knight

شایعه: Batman Arkham Legacy عنوان بعدی استودیوی WB Montreal

در کنار اخبار تاخیرهای عناوین مختلف، هفته گذشته شایعه جذابی نیز برای هواداران بازی‌های سوپرقهرمانی به همراه داشت.

یکی از کاربران سایت توییتر به نام Sabi، هفته گذشته در حساب کاربری خود اعلام کرد که تصاویری از عنوان جدید استودیوی WB Montreal بدستش رسیده و این بازی که پیش از آن تایید شده بود نسخه جدیدی از سری عناوین بتمن می‌باشد، Batman Arkham Legacy نام خواهد داشت.

طبیعتا نمی‌توان به سخنان هر کاربری در اینترنت اعتماد کرد، خصوصا در شبکه‌های اجتماعی، اما Sabi پیش از این در E3 2019 تعداد زیادی از معرفی‌های کنفرانس‌های مختلف (از جمله عناوینی چون GhostWire: Tokyo و Deathloop) را جلوتر از رونمایی رسمیشان لو داده بود، پس به نظر می‌رسد می‌توان به مطالب منتشر شده توسط این کاربر اعتماد کرد.

ایشان در ادامه صحبت‌های خود پس از تایید نام بازی اعلام نمودند که در این عنوان بازیکنان می‌توانند در نقش تمامی اعضای خانواده بتمن بازی کنند. این یعنی علاوه بر بتمن بازیکنان می‌توانند در نقش شخصیت‌هایی چون رابین، نایت‌وینگ، بت‌گرل و حتی بت‌ومن نیز بازی نمایند. این کاربر همچنین بیان نمودند که براساس شنیده‌های ایشان، محفل جغدها (Court of Owls) دشمنان اصلی شما در این بازی خواهند بود.

متاسفانه بجز این موارد هنوز جزییات بیشتری از Batman Arkham Legacy منتشر نشده است. البته اگر شایعات مربوط به این عنوان درست باشند، می‌توانیم به زودی منتظر معرفی رسمی این بازی باشیم.

TpvD5aeAuUu33WgJwWFeWk

تاریخ عرضه بازی Darksiders Genesis مشخص شد

عنوان Darksiders Genesis قرار است در سال جاری میلادی برای پلتفرم‌های رایانه‌های شخصی و گوگل استدیا منتشر شود.

بالاخره تاریخ دقیق عرضه Darksiders Genesis، جدیدترین ساخته استودیوی Airship Syndicate، مشخص شد. این عنوان قرار است در تاریخ ۵ دسامبر برای رایانه‌های شخصی و گوگل استدیا منتشر شود. نسخه کنسولی Darksiders Genesis نیز با چند ماه تاخیر، در تاریخ ۱۴ فبریه ۲۰۲۰ عرضه خواهد شد.

علاقمندان هم‌اکنون می‌توانند این عنوان را بر روی پلتفرم مورد نظر خود پیش خرید کنند. Darksiders Genesis به هنگام عرضه سه نسخه مختلف داشته که هر یک دارای محتویات مخصوص خود می‌باشند: نسخه استاندارد، نسخه کالکتور و نسخه Nephilim که در صورت خریداری آن، بازی رومیزی و رسمی Darksiders: The Forbidden Land نیز به شما تعلق خواهد گرفت.

Darksiders Genesis قبل از وقایع نسخه ابتدایی این سری عناوین اتفاق افتاده و برای اولین بار در این سری دارای قابلیت بازی دو نفره خواهد بود. بازیکنان می‌توانند به صورت محلی یا آنلاین، با دوستان خود این عنوان را تجربه نمایند. این بازی همچنین اولین باری خواهد بود که بازیکنان می‌توانند چهارمین اسب‌سوار آخرالزمان یعنی Strife (نزاع) را کنترل کرده و در کنار War (جنگ) به نبرد با دشمنانشان بپردازند.

Darksiders Genesis قرار است برای پلتفرم‌های پلی‌استیشن ۴، اکس‌باکس‌وان، رایانه‌های شخصی، نینتندو سوییچ و گوگل استدیا عرضه شود.

watch dogs legion game trailer

عناوین Watch Dogs Legion ،Gods & Monsters و Rainbow 6 Quarantine تاخیر خوردند

هفته‌ای که گدشت شاید از لحاظ تاخیر خوردن عناوین مختلف صنعت بازی یکی از شلوغ‌ترین هفته‌های تاریخ بوده باشد. پس از تاخیر دو عنوان بزرگ The Last of Us Part II و Ghost of Tsushima توسط شرکت سونی، اینبار نوبت یوبی‌سافت بود تا تاریخ عرضه تمامی عناوین بزرگ معرفی شده خود برای ماه‌های آینده را به تعویق بی‌اندازد.

شرکت یوبی‌سافت عرضه سه عنوان Gods & Monsters ،Watch Dogs Legion و Rainbow 6 Quarantine را که پیش از این قرار بود تا قبل از پایان ماه مارس ۲۰۲۰ منتشر شوند، تا سال مالی بعدی خود به تعویق انداخت. این یعنی عناوین ذکر شده، حال در زمان نامعلومی بین مارس ۲۰۲۰ تا آپریل ۲۰۲۱ منتشر خواهند شد. این موضوع خصوصا برای دو عنوان Watch Dogs Legion و Gods & Monsters تعجب بر‌انگیز بوده زیرا این عناوین پیش از این هر دو تاریخ عرضه دقیقی داشته و قرار بود به ترتیب در تاریخ‌های ۶ مارس ۲۰۲۰ و ۲۵ فبریه ۲۰۲۰ منتشر شوند.

پس از خبر تاخیر این سه عنوان توسط شرکت یوبی‌سافت، مدیرعامل این شرکت آقای Yves Guillemot با انتشار بیانه‌ای در مورد عدم موفقیت تجاری دو عنوان Ghost Recon Breakpoint و Division 2 سخن گفتند. ایشان در این بیانیه با اشاره به شکست تجاری و دریافت نمرات ضعیف توسط Ghost Recon Breakpoint، اعلام کردند که با وجود آنکه تا قبل از عرضه این بازی کیفیت آن به نظر مناسب می‌آمد، بازخوردها و فروش این عنوان پس از عرضه بسیار ناامید کننده بودند. با وجود شکست خوردن این عنوان، آقای Yves Guillemot تاکید داشتند که شرکت یوبی‌سافت به حمایت از این عنوان ادامه داده و با توجه به بازخوردهای هواداران، سعی در بهبود این بازی خواهد داشت.

آقای Guillemot همچنین به سه دلیل اصلی عدم موفقیت Division 2 و Ghost Recon Breakpoint از دید شرکت یوبی‌سافت اشاره داشتند: پیاده‌سازی نه چندان مناسب ایده‌های نوآورانه این شرکت در این عناوین، عدم وجود عواملی که نشان‌دهنده تفاوت Breakpoint در مقایسه با سایر عناوین موجود در بازار باشند، و نهایتا در رابطه با Division 2، دشواری ایجاد کردن علاقه در هواداران برای خرید دنباله‌ای برای عنوانی که به صورت یک سرویس آنلاین از آن حمایت می‌شود.

در مورد نکته آخر، شرکت یوبی‌سافت اعلام کرده که در آینده مدت زمان بیشتری میان عرضه نسخه‌های جدیدی برای سری عناوین سرویسی آنلاین خود (همانند For Honor و Division) صبر خواهد کرد.

با توجه به این آموخته‌های جدید، شرکت یوبی‌سافت با تاخیر عرضه سه عنوان Gods & Monsters ،Watch Dogs Legion و Rainbow 6 Quarantine می‌خواهد زمان بیشتری را برای توسعه این عناوین صرف کرده تا از پیاده‌سازی مناسب ایده‌های نو‌آورانه این شرکت در گیم‌پلی هر عنوان اطمینان حاصل نموده و تجربه‌ای مناسب را برای بازیکنان خلق نماید.

شرکت یوبی‌سافت ورای سال مالی بعدی خود، تاریخ عرضه دقیق‌تری برای هیچ یک از عناوین ذکر شده مشخص ننموده است. این شرکت همچنین در گزارش مالی اخیر خود از تاخیر مجدد عنوان Skull & Bones خبر داد. این عنوان آنلاین که بر روی نبرد دزدان دریایی تمرکز داشته، چندین ماه قبل تا سال مالی بعدی شرکت یوبی‌سافت تاخیر خورده بود. حال شرکت یوبی‌سافت اعلام کرده که Skull & Bones در سال مالی آینده این شرکت نیز عرضه نشده، و هواداران باید در تاریخی پس از مارس ۲۰۲۱، منتظر عرضه این عنوان باشند.

شما می‌توانید دیگر قسمت‌های اتاق خبر را در ادامه مطالعه کنید:

اتاق خبر ۱# - مروری بر مهم‌ترین اخبار هفته گذشته
اتاق خبر ۲# - مروری بر مهمترین اخبار هفته گذشته
اتاق خبر ۳# - مروری بر مهمترین اخبار هفته گذشته
اشتراک ۱۰۰ دلاری Fallout 76تاخیر TLOU2 و Ghost of Tsushima دنباله Persona 5 معرفی شدشایعه Batman Arkham Legacyتاریخ عرضه Darksiders Genesisتاخیر چندین عنوان مختلف یوبی‌سافت