راهنمای بازی

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator

اطلاعات کامل در رابطه با سیستم مورد نیاز و دیگر موارد

بازی Microsoft Flight Simulator در مقیاس پیشگامانه‌ای بازگشته و این‌بار، جهت اعمال نهایت واقع‌گرایی، از داده‌های نقشه‌برداری در دنیای واقعی برای ساخت یک نسخه‌ی دیجیتالی از کره‌ی زمین بهره برده است. این اقدام بزرگ توسط کمپانی «مایکروسافت» (Microsoft) و شریکش «آسُوبُو استودیوز» (Asobo Studios) انجام شده که با سیستم جدید آب‌و‌هوای Real-Time، مکانیزم‌های ایرودینامیک بهبود یافته و سایر اصلاحات دقیق و جزئی، معتبرترین شبیه‌سازی ممکن در عرصه‌ی بازی‌های رایانه‌ای را ارائه دهند. اما قبل از آن‌که به بررسی خود شبیه‌ساز پرواز جدید «مایکروسافت» بپردازیم، بهتر است نگاهی به ملزومات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری آن جهت صعود هواپیمای شخصی خود بیندازیم. پس با وب‌سایت «پیکسل آرتس» در راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator همراه شوید.

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator

برای سفر به تمامی نقاط کره‌ی خاکی، شما نیاز به یک ابر رایانه خواهید داشت. اما نکته‌ی قابل توجه این است که این بازی با دیگر عناوین موجود در عرصه‌ی بازی‌های رایانه‌ای فرق‌‌ چندانی نداشته و تنها مورد خاص آن، پردازش نقشه‌ی بازی به‌شکل لحظه‌ای توسط فضای ابری است، کمی مشابه کاری که سامانه‌ی Google Maps انجام می‌دهد. علی‌رغم این موضوع، شما کماکان می‌بایستی از سخت‌افزار قدرتمندی جهت اجرای Microsoft Flight Simulator بهره ببرید و ما قرار است این نیاز را در راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator برایتان شرح دهیم. «مایکروسافت» سه دسته‌ی مجزای سخت افزاری را برای اجرای این بازی پیشنهاد می‌کند که به ترتیب «حداقل»، «پیشنهادی»‌ و «ایده‌آل» نامیده می‌شوند. با این‌که عملکرد هر رده متفاوت است، رده‌ی پیشنهادی تعادلی میان کیفیت بصری بافت‌ها و بصورت کلی، دنیای بازی و راندمان نهایی ایجاد می‌کند. رده‌ی سوم نیز برای تجربه‌ی این عنوان در مقیاس ۴K پیشنهاد می‌شود. در فهرست ذیل شما می‌توانید سیستم مورد نیاز این شبیه‌ساز را که به صورت رسمی توسط «مایکروسافت» منتشر شده مشاهده کنید:

راهنمای بازی LifeAfter
خواندن
نوع قطعه / رده حداقل پیشنهادی ایده‌آل
پردازنده AMD Ryzen 3 1200
Intel i5-4460
Ryzen 5 1500X
Intel i5-8400
AMD Ryzen 7 Pro 2700X
Intel i7-9800X
کارت گرافیک Radeon RX 570
Nvidia GTX 700
Radeon RX 590
Nvidia GTX 970
Radeon VII
Nvidia RTX 2080
رم

۸

۱۶

۳۲

حافظه

۱۵۰

۱۵۰

۱۵۰

سیستم عامل

Windows 10 Nov 2019 update (1909)

Windows 10 Nov 2019 update (1909)

Windows 10 Nov 2019 update (1909)

اگر در آینده «مایکروسافت» تغییراتی را در زمینه‌ی سیستم پیشنهادیش برای بازی مذکور اعمال کند، ما جدول فوق را به‌روز خواهیم کرد. اما اگر از رده‌های یاد شده استفاده می‌کنید، بهتر است همین حالا دست‌ به کار شوید!

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator: سرعت اینترنت مورد نیاز

بازی Microsoft Flight Simulator از نیازمندی‌های اینترنتی بسیار بالایی هم برخوردار است. یکی از آن‌ها، داشتن حداقل سرعت لازم جهت «استریم» (Stream)‌ و پردازش محتوای دنیای بازی می‌باشد. سازندگان بازی قبلا درباره‌ی نحوه‌ی انجام این کار برای نقشه‌ی دو «پتابایتی» خود و شبیه‌سازی‌اش صحبت کرده‌اند، نقشه‌ای که حقیقتا برای یک حافظه‌ی رایانه آن هم نهایتا با فضای یک «ترابایتی»‌ هزاران بار حجیم‌تر است. واجبات اینترنتی این بازی هم، مشابه نیازمندی فنی‌اش، به سه رده‌ی «حداقل»،‌ «پیشنهادی» و «ایده‌آل» تقسیم شده که هر یک راندمان پردازشی را به نحوی تغییر می‌دهند. اگر شما بتوانید در حالت عادی ویدیو‌هایی با کیفیت HD «استریم» کنید یا بازی‌های روز دنیا را بدون تاخیری فاحش اجرا نمایید، مشکل بخصوصی در زمینه‌ی اجرای این بازی نخواهید داشت. البته پیشنهاد اساسی، همان سرعت لازم برای اجرای ویدیوهای ۴K است. این یعنی هرچه سرعت شما بهتر باشد، پردازش سریع‌تر صورت گرفته و محصول نهایی بهینه‌تر عمل می‌کند. حال کسانی که اینترنت ضعیفی دارند باید چه کنند؟ جای نگرانی نیست، چرا که در Microsoft Flight Simulator شما لزوما قرار نیست چیزی را «استریم» کنید. بازی به شما این اجازه را می‌دهد که مناطق مدنظرتان را از قبل دانلود کرده و این‌گونه، بعد از مدتی صبر‌، حفره‌ی ایجاد شده توسط کمبود سرعت اینترنت را با دانلود اضافی جبران نمایید. شما می‌توانید از سرعت دانلود خود از طریق سامانه‌ی Speedtest مطلع شوید.

راهنمای بازی Scary Horror 2
خواندن

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator: پشتیبانی از هدست‌های واقعیت مجازی

بازی Microsoft Flight Simulator با آپدیتی رایگان که برای انتشار در تاریخی نامشخص طی سال ۲۰۲۰ برنامه‌ریزی شده، قرار است از هدست‌های واقعیت مجازی پشتیبانی کند. پشتیبانی واقعیت مجازی، دنیای گسترده و کابین خلبانان را فقط تا چند سانتی‌متری صورت شما آورده تا بتوانید از تمام جمال و زیبایی آن استفاده کنید، اما لازم به ذکر است که این پشتیبانی در ابتدا بصورت آزمایشی بوده و دارای محدودیت‌هایی خواهد بود. اولین موج پشتیبانی از واقعیت مجازی از طریق  سامانه‌ی Windows Mixed Reality خواهد بود که منحصر به هدست‌هایی که در اکوسیستم اختصاصی «مایکروسافت» هستند، می‌باشد. استودیوی سازنده بازی پیش‌تر اعلام کرده بود که قابلیت واقعیت مجازی این بازی در ابتدا به صورت انحصاری برای هدست‌ HP Reverb G2، هدستی که طی همکاری میان «مایکروسافت» و «وَلو» (Valve) طراحی گشته، ایجاد شده، اما بعدها با تصمیم سران، این موضوع تغییر یافت. نسخه اولیه هم‌اکنون برای تمامی هدست‌های Windows Mixed Reality ارائه می‌شود. بایستی بدانید که این پلتفرم از سال ۲۰۱۷ شروع به کار کرده است. این حرکت باعث می‌شود که طی آزمایش‌های اولیه، تنوع هدست‌ها کمتر شده، اما در آینده‌ی نزدیک، بازی از هدست‌های بیشتری پشتیبانی کند. با این وجود، کمبود تنوع این هدست‌ها احتمالا باعث بروز مشکلاتی خواهد شد، زیرا اکثر تولیدکنندگان با دیدن نرخ صعودی نیاز به هدست، قیمت‌ها را بیش از هر زمان دیگری افزایش خواهند داد. با توجه به این‌که بازی‌ها در حالت واقعیت مجازی نیازمند سخت‌افزار قوی‌تری نسبت به بازی‌های معمولی هستند، هنوز از سیستم مورد نیاز این بازی برای اجرای آن در حالت واقعیت‌مجازی رونمایی نشده است.

راهنمای بازی Dark Souls Remastered
خواندن

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator: راهنمای سخت‌افزاری

با نیازمندی‌های سخت‌افزاری نسبتا بالای این بازی شاید از خودتان بپرسید که آیا سیستم من توانایی اجرای این بازی را دارد؟ کافی است شما سخت افزار خود را با سخت افزار پیشنهادی مقایسه کنید تا به جواب این سوال برسید. بهترین روش برای انجام این مقایسه استفاده از ابزار تشخیصی DirectX است که اطلاعات سخت افزاری کامپیوتر را با تجزیه و تحلیل در اختیار شما می‌گذارد. برای این کار قدم‌های زیر را دنبال کنید:

۱. دکمه ویندوز موجود روی کیبورد خود را فشار دهید و در بخش جستجوی ویندوز خود dxdiag را تایپ کنید.

۲. از نتایج جستجو گزینه‌ی dxdiag را انتخاب کنید. این ابزار اطلاعات کامپیوتر شما را نمایش خواهد داد.

۳. برای جزئیات پردازنده، رم و نسخه‌ی کنونی ویندوزتان به سربرگ System رجوع کرده و برای جزئیات کارت گرافیک و حافظه آن نیز به سربرگ Display مراجعه کنید.

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator: انتخاب‌های سخت‌افزاری پیشنهادی در زمینه‌ی پردازنده

پیشرفت شگرف گرافیکی جدیدترین نسخه‌ی Microsoft Flight Simulator شاید بهترین زمان برای ارتقا سیستم گیمینگ شما باشد. نسخه‌ی جدید این بازی طیف گسترده‌ای از سخت افزار را پشتیبانی می‌کند و همچنین نتایج متنوعی را هم ارائه می‌دهد. ما مطابق با توصیه‌هایی که «مایکروسافت» قبل از عرضه‌ی این بازی ارائه داد، بهترین پردازنده‌ها را در سطوح مختلف قیمت جمع‌ آوری کرده‌ایم. در لیست ذیل، شما می‌توانید این انتخاب‌ها را مشاهده کنید.

بهترین پردازنده‌ی اقتصادی: AMD Ryzen 3100

پردازنده‌ی مرکزی AMD Ryzen 3 3100 با اینکه قطعه‌ی اقتصادی بوده اما توازنی مناسب میان راندمان و سطح قیمت آن برقرار است. این پردازنده از معماری Zen 2 و بازدهی پروسه‌های ۷ نانومتری بهره‌مند بوده تا نیازهای شما را با حداقل خرج ممکن برآورده کند. انتظار شما از این پردازنده می‌تواند در حد و اندازه چهار هسته و هشت ریسمان باشد که سرعتی با حداقل فرکانس ۳.۶ گیگاهرتزی و حداکثر ۳.۹ گیگاهرتز و TDP به میزان ۶۵W به شما ارائه می‌دهد. استفاده از این پردازنده در مادربرد‌های B550 و یا X570 موجب فعالسازی PCIe 4.0 و Wi-Fi 6 می‌شود و البته لازم به ذکر است که مادربردهای B450 و X470 هم کافی و مناسب خواهند بود.

راهنمای بازی Back 4 Blood
خواندن

بهترین پردازنده‌ی مرکزی متعادل: Intel i5-9600K

پردازنده‌ی مرکزی Core i5-9600K که یکی از قویترین‌ها در میان پردازنده‌های ساخت شرکت Intel است با قیمتی مناسب راندمانی قابل توجه را به شما ارائه می‌دهد. با این‌که بیش از یک سال از ورود این پردازنده به بازار می‌گذرد، در صورت ترکیب کردن آن با کارت گرافیک‌های قدرتمند، می‌توانید به راحتی راندمانی مناسب و درخور شبیه‌ساز هواپیمای مایکروسافت را برای خود به ارمغان بیاورید. با هزینه‌ای کمتر از ۲۰۰ دلار شما می‌توانید بسیاری از عناوین را با کیفیت ۴K تجربه کنید. چیزی که این امر را امکان‌پذیر می‌کند وجود شش هسته و شش ریسمان با پایه سرعت ۳.۷ گیگاهرتز و حداکثر سرعت ۴.۶ گیگاهرتز، ۹MB L3 «کَش» و TP به میزان ۹۵W است. همچنین فراموش نکنید که این پردازنده از قابلیت بالقوه‌ای برای اورکلاک کردن بهره می‌برد.

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator

پردازنده‌ی مرکزی با حداکثر راندمان: AMD Ryzen 9 3900X

این پردازنده که جز پرچمداران پردازنده‌های AMD است، انتخابی ایده‌آل برای نرم‌افزارها و بازی‌ها به شمار می‌رود. پردازنده‌ی مذکور از معماری Zen 2 و بازدهی پروسه‌های ۷ نانومتری استفاده می‌کند. انتظار شما از این پردازنده می‌تواند در حد و اندازه ۱۲ هسته و ۲۴ ریسمان باشد که در عمل حداقل سرعت ۳.۸ گیگاهرتز، حداکثر ۴.۶ گیگاهرتز، با TDP به میزان ۱۰۵،W به شما ارائه می‌کند. این پردازنده با مادربردهای B450، B550، X470 و X570 کار نموده، اما لازم به ذکر است که مادربردهای B550 و X570 دارای PCIe 4.0 و Wi-Fi نسخه ۶ بوده از جمله بهترین انتخاب‌های این پردازنده محسوب می‌شوند.

راهنمای فنی بازی Microsoft Flight Simulator: انتخاب‌های سخت‌افزاری پیشنهادی در زمینه‌ی کارت گرافیک

محیط‌های متنوع، گسترده و پرجزئیات این بازی برای دارندگان کارت گرافیک قدرتمند، لذت‌بخش‌تر خواهند بود. ما مطابق با توصیه‌هایی که «مایکروسافت» قبل از عرضه این بازی ارائه داده بهترین کارت‌گرافیک‌های موجود در بازار را در سطوح مختلف اقتصادی برایتان جمع‌‌آوری کرده‌ایم.

راهنمای انتخاب بهترین بازیکنان جوان بازی FIFA 21
خواندن

بهترین پردازنده‌ی گرافیکی اقتصادی: AMD Radeon RX 570

برای تجربه این عنوان شما نیازی به پرداخت صدها دلار برای یک کارت گرافیک نخواهید داشت. نسخه ۴ گیگابایتی این کارت گرافیک حداقل نیازمندی‌ها را برای این بازی را فراهم می‌کند، اما به شرطی که شما با اندازه‌ی تصویر HD و با تنظیمات گرافیکی پایین به تجربه‌ی Microsoft Flight Simulator بپردازید. نسخه ۴ گیگابایتی این کارت گرافیک از کمپانی «اِکس اِف اِکس» (XFX) همراه با فن دوگانه، دارای سه ورودی تصویری، یک ورودی HDMI و یک ورودی DVI، از خرید‌های مناسبی است که ما پیشنهاد می‌کنیم. این کارت گرافیک برای تجربه‌ی Microsoft Flight Simulator در مقیاس اقتصادی بسیار مناسب بوده و مختص کسانی است که صرفا می‌خواهند تجربه‌ای کسب کنند.

بهترین پردازنده‌ی گرافیکی متعادل: NVIDIA GeForce RTX 2060 Super

این کارت گرافیک که جز میان‌رده‌های کمپانی «انویدیا» (Nvidia) بوده یک انتخاب به‌صرفه برای بازی کردن در مقیاس ۱۰۸۰p و یا ۱۴۴۰p است. مشخصات نسخه‌ی بهبود یافته‌ی این پردازنده گرافیکی به RTX 2070 نزدیک شده و با حافظه‌ی ۸ گیگابایتی خود، سرعت پایه‌ی ۱۸۱۵ مگاهرتزی و پهنای باند ۴۴۸، واجبات تجارب بازی‌های رایانه‌ای را ادا می‌کند. با خرید این کارت گرافیک شما قادر خواهید بود از تکنولوژی‌های Ray Tracing و DLSS 2.0 نیز بهره‌مند شوید. با وجود نسخه‌های مختلف از این کارت گرافیک، ما نسخه‌ی Gigabyte Gaming OC را پیشنهاد می‌کنیم که دارای ۳ فن، ۳ ورودی HDMI، یک ورودی Display Port و نورپردازی RGB است.

پردازنده‌ی گرافیکی با بهترین راندمان: NVIDIA GeForce RTX 2080 Super

اکنون به قوی‌ترین کارت گرافیک مجموعه که توانایی اجرای بازی‌ها با مقیاس تصویری ۴K را داشته، می‌رسیم. با این‌که کارت گرافیک ۲۰۸۰Ti بهتر از این کارت عمل کرده، اما با توجه به قیمت و سیستم مورد نیاز Microsoft Flight Simulator، گرافیک ۲۰۸۰Super گزینه‌ی ایده‌آل‌تری برای خرید به حساب می‌آید. این کارت ۸ گیگابایتی به راحتی قابلیت اجرای تمامی بازی‌های روز دنیا را برایتان به ارمغان می‌آورد. این کارت ۴۸ هسته‌ی «ری-تریسینگ» اختصاصی و به‌روزرسانی DLSS 2.0 که به کمک هوش مصنوعی فعال شده را داراست. از میان برندهای موجود برای این کارت، ما نسخه‌ی EVGA GeForce RTX 2080 Super XC Ultra را پیشنهاد می‌کنیم که میان سیستم خنک‌کننده و طراحی آن تعادل قابل توجهی ایجاد شده است.

منبع
Windows Central
عضویت
اطلاع از
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه‌ها
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
بستن