نقد و بررسی

بررسی بازی Code Vein

غرق در خون

سری Dark Souls از آن مجموعه‌های پرطرفدار و به شدت تاثیرگذار در دنیای بازی‌های ویدئویی است. پرطرفدار بودن را که کنار بگذاریم، به تاثیرگذار بودن آن‌ مجموعه می‌رسیم. این فرنچایز توانسته تا روی برخی از بازی‌های نقش‌آفرینی بعد از خود تاثیر بگذارد. حتی شاهد کلون‌هایی از این مجموعه نیز بوده‌ایم، که مثلا Lords of Fallen یکی از نمونه‌های معروف آن‌هاست. این بازی‌ها معمولا به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ آن‌هایی که شالوده‌ی اصلی را از دارک سولز قرض گرفته‌اند ولی توانسته‌اند هویت خود را پیدا کنند و روی پای خود بایستند، و آن‌هایی که به خاطر شباهت بیش از حد خیلی نتوانسته‌اند نام خود را در ذهن گیمرها حک کنند. Code Vein یکی دیگر از بازی‌هایی است که با الهام از سری دارک سولز ساخته شده، ولی متعلق به کدام یک از دو دسته‌ی یاد شده است؟ заказать дебетовую карту с бесплатным обслуживанием

Code Vein 6

سبک و سیاق گرافیکی اولین وجه تمایز Code Vein از دارک سولز است. Code Vein انگار تلاقی دنیای انیمه با دارک سولز است و اولین چیزی هم که از انیمه‌ها قرض گرفته، سبک و سیاق گرافیکی خاص‌اش به شمار می‌رود. از همان لحظه‌ی اولی که وارد بازی می‌شوید جو و اتمسفر گیرای آن شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد و یادآوری می‌کند که بازی‌سازان ژاپنی استعداد شگرفی در زمینه‌ی توسعه‌ی گرافیک هنری بازی‌هایشان دارند. با این حال، وضعیت گرافیک فنی بازی آن‌قدر مطلوب نیست و در مواردی ممکن است توی ذوق شما بزنند.

داستان Code Vein یکی از ویژگی‌های آن است که خوش می‌درخشد. بیشتر از الهام‌گیری از سری دارک سولز، در این زمینه شاهد الگوبرداری بازی از انیمه‌ها هستیم و به همین خاطر داستان بازی در خلق آن هویت مستقل بازی که پیش‌تر از آن صحبت کردیم، کمک دست سازندگان بوده است. در آینده‌ای‌ نزدیک، به دنبال وقوع یک سری اتفاقات صدمات جبران ناپذیری به کره زمین و انسان‌ها وارد می‌شود و شاهد خیزش یک سری خون‌آشام هستیم. از آن‌ها به نام Revenant ها یاد می‌شود که نمی‌میرند، مگر اینکه قلب آن‌ها نابود شود. با این حال، بعد از هر بار مردن، مقداری از حافظه‌ی آن‌ها از بین می‌رود. شما یک Revenant خواهید بود که از یک خواب عمیق بیدار می‌شود. مطابق کلیشه‌ی معمول، او نه می‌داند کجاست و نه می‌داند چه بر سرش آمده است. درست همان‌طور که انتظار دارید، هدف اولیه بازگرداندن خاطرات شخصیت اصلی است ولی هر چه که جلوتر می‌روید، بهتر با اتفاقات بازی آشنا می‌شوید. از آن جایی که با یک بازی نقش‌آفرینی طرف هستیم، در طول داستان با شخصیت‌های مختلفی هم روبرو می‌شوید که هر یک انگیزه‌ها و سرگذشت خاص خود را دارند و با ماجراهایشان، به آب و تاب داستان می‌افزایند. در کل، می‌توان Code Vein را از لحاظ داستانی یک بازی نسبتا موفق خواند که رسالتش را به نوبه خود خوب انجام می‌دهد.

بررسی بازی Absolver
خواندن

گیم‌پلی بازی متاثر از آثار شاخص سبک نقش‌آفرینی به خصوص دارک سولز است، ولی با این حال سعی می‌کند با یک سری ویژگی امضای خاص خودش را هم داشته باشد. به مانند هر بازی نقش‌آفرینی شما با یک عالمه ماموریت اصلی و فرعی طرف هستید که آن‌ها را برعهده می‌گیرید، تصمیمات‌تان روند بازی را مشخص می‌کند، با انجام فعالیت‌های مختلف شخصیت خود را ارتقا می‌دهید و مواردی از این دست که قطعا همگی با آن‌ها آشنایی دارید. یکی از ویژگی‌های سبک نقش‌آفرینی سیستم کلاس‌بندی است. در حالی که در بازی‌های این سبک عمدتا شما یک کلاس را انتخاب می‌کنید و تا انتها با ویژگی‌ها و قابلیت‌های مختص به همان کلاس سر و کله می‌زنید، در Code Vein سازندگان به نوعی این کلاس‌ها را با هم تلفیق کرده‌اند و می‌توان در هر زمان از بازی بین کلاس‌های مختلف کوچ و قابلیت‌های مختلف به آن‌ها را نیز کسب کرد. این قضیه باعث می‌شود تا در هنگام مبارزات بتوانید استراتژی‌های مختلفی را مورد استفاده قرار دهید و برنامه‌های خود را بهتر پیاده‌سازی کنید. این سیستم جالب جزو معدود نکات مثبت گیم‌پلی بازی است.

Code Vein

مبارزات بازی جذاب نیستند و این قضیه علل مختلفی دارد. از باس‌های نه‌چندان خوب گرفته تا به‌ صورت کلی دشمنانی که مبارزه با آن‌ها خیلی جالب نیست و خیلی اوقات کار به شانس و آزمون و خطا می‌کشد گرفته تا همراه شما که توسط هوش مصنوعی کنترل می‌شود. بله درست خواندید، در بازی شما همراه خواهید داشت. هوش مصنوعی وظیفه کنترل همراه را برعهده دارد و مشکل اصلی اینجاست که بعضی اوقات او جلوی دست و پای شما قرار می‌گیرد، عکس‌العمل خوبی نسبت به اتفاقات ندارد و به صورت کلی، روی اعصاب شما رژه می‌رود. با این حال، بازی سختی را از دارک سولز به ارث کشیده و اگر بخواهید بیخیال همراه شوید، دیگر زیادی چالش‌برانگیز می‌شود (و نه لزوما جالب مثل دارک سولز).

بررسی بازی Batbarian: Testament of the Primordials
خواندن

Code Vein1

در مجموع، می‌توان گفت که Code Vein از آن دست نقش‌آفرینی‌های خاص است که الگوبرداری‌اش از آثار شاخص این سبک مشخص است ولی در عین حال، سازندگان تلاش کرده‌اند تا مهر خود را روی بازی بزنند. این که چقدر در این زمینه موفق بوده‌اند ممکن است بر اساس سلیقه هر فرد متفاوت باشد ولی در کل، بازی نه آن‌قدری آکنده از ایراد است که آن را به کسی توصیه نکنیم و نه آن‌قدر خالی از اشکال که بگوییم تجربه‌اش واجب به شمار می‌رود. اگر دلتان یک نقش‌آفرینی چالش‌برانگیز با حال و هوای انیمه‌ها را می‌خواهد، Code Vein با تمام ایراداتش احتمالا پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

Code Vein

در مجموع، می‌توان گفت که Code Vein از آن دست نقش‌آفرینی‌های خاص است که الگوبرداری‌اش از آثار شاخص این سبک مشخص است ولی در عین حال، سازندگان تلاش کرده‌اند تا مهر خود را روی بازی بزنند. این که چقدر در این زمینه موفق بوده‌اند ممکن است بر اساس سلیقه هر فرد متفاوت باشد ولی در کل، بازی نه آن‌قدری آکنده از ایراد است که آن را به کسی توصیه نکنیم و نه آن‌قدر خالی از اشکال که بگوییم تجربه‌اش واجب به شمار می‌رود. اگر دلتان یک نقش‌آفرینی چالش‌برانگیز با حال و هوای انیمه‌ها را می‌خواهد، Code Vein با تمام ایراداتش احتمالا پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

داستان و دنیای جالب
برخی ویژگی‌های خوب در گیم‌پلی
گرافیک هنری قابل‌توجه
جذابیت پایین مبارزات
باس‌های ضعیف
دشمنان نه چندان جالب
هوش مصنوعی بد همراهان

امتیاز بازی : 6.5 [خوب ]
آیا ما این بازی را به شما پیشنهاد می‌کنیم؟ «اگر»های زیادی وجود دارد! طرفداران این ژانر ممکن است چیزهای جذابی در آن بیابند، اگر چشم‌های‌شان را برروی مشکلات متعددش ببندند! مطمئنا پس از تجربه این بازی بارها با خود می‌گویید «اگر» آن‌ها اینکار را می‌کردند، «اگر» آن‌ها این نکته را رعایت می‌کردند، «اگر»… نکاتی خوبی در این نوع بازی‌ها وجود دارد، ایده‌هایی جالب و ویژگی‌های قابل توجه که تماما با بی‌توجهی به پتانسیل خود نرسیدند و در این بین مشکلات آزاردهنده به تجربه شما لطمه می‌زنند.
قابل قبول
عضویت
اطلاع از
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
دیدن همه دیدگاه‌ها
دکمه بازگشت به بالا
0
Would love your thoughts, please comment.x
بستن