پیکسل آوارد

۵ بازی منتخب تحریریه پیکسل‌آرتس در سال ۱۴۰۰

برترین بازی‌های آخرین سال قرن چهاردهم

پیکسل آرتس ۳ دقیقه مطالعه ۱۴ دیدگاه
Untitled 2 1

امروز نه‌تنها آغاز سال جدید شمسی‌ست بلکه آغازگر سده‌ای تازه هم هست. به رسم هرساله تصمیم گرفتیم امسال هم ۵ بازی منتخب تیم پیکسل‌آرتس را معرفی کنیم. با ما همراه باشید.


سال ۱۴۰۰ پایان سده چهاردهم شمسی است. در این سده بازی‌های ویدیویی به‌عنوان یک سرگرمی به دنیا معرفی گردید و درحال حاضر که در پایان این سده هستیم، بازی‌های ویدیویی نه‌تنها به‌عنوان یکی از محبوب‌ترین سرگرمی‌های دنیا شناخته می‌شوند بلکه تبدیل به صنعتی شده است که پا به پای بزرگ‌ترین صنعت‌های پول‌ساز دنیا جلو می‌رود و حتی پیشی می‌گیرد.

در این مطلب نگاهی انداختیم به برترین بازی‌های تحریریه پیکسل‌آرتس در سال شمسی ۱۴۰۰، توجه داشته باشید که بازی‌های انتخاب شده باید برای اولین بار در سال ۱۴۰۰ منتشر شده باشد، یعنی بازی مثل Microsoft Flight Simulator که در سال ۱۳۹۹ برای رایانه‌های شخصی منتشر شده و در سال ۱۴۰۰ برای ایکس‌باکس منتشر شده، بخشی از عناوین ۱۴۰۰ محسوب نمی‌شود. در ادامه همراه ما باشید.


امیرحسین دهنوی

  1. Marvel’s Guardians of the Galaxy
  2. It Takes two
  3. Forza Horizon 5
  4. Tunic
  5. Halo Infinite

علی سالمی

Elden Ring

  1. Elden Ring
  2. Horizon Forbidden West
  3. Marvel’s Guardians of the Galaxy
  4. Returnal
  5. Shin Megami Tensei V

دانیال دهقانی

راهنمای بازی Resident Evil 8 Village

  1. Elden Ring
  2. Deathloop
  3. Resident Evil Village
  4. It Takes Two
  5. Guardians of the Galaxy

فرهاد حسن‌پور

me featured image mele keyart

  1. Mass Effect Legendary Edition

از نظر فرهاد بهترین بازی که سال ۱۴۰۰ عرضه شده و فرصت کرده کامل تجربه‌اش رو انجام بده، Mass Effect Legendary Edition بوده. عناوین تازه‌تر رو به‌دلیل مشغله‌ها نتونسته تجربه کنه و در بک‌لاگش قرار دارن.


علیرضا شیخ ممو

Age of Empire IV

  1. Resident Evil Village
  2. Age Of Empires IV
  3. Halo Infinite
  4. Forza Horizon 5

    اشکان عالی‌خانی

Deathloop 1

  1. Deathloop
  2. Ratchet & Clank: Rift Apart
  3. Mass Effect Legendary Edition
  4. It Takes Two
  5. Forza Horizon 5

    سینا فراهانی

Elden

  1. Elden Ring
  2.  Psychonauts 2
  3.  Halo: Infinite
  4.  Forza Horizon 5
  5. It takes two

آرین مرادی

Forza Horizon 5 1

  1. Forza Horizon 5
  2. Horizon Forbidden West
  3. Elden Ring
  4. It takes two
  5. Resident Evil Village

صدرا نوروزی

psychonauts 2

  1. Psychonauts 2
  2. Halo Infinite
  3. It Takes Two
  4. Elden Ring
  5. Kena Bridges Of Spirits
     

    مصباح بهشتی

it takes two 1638547972034

  1. Psychonauts 2
  2. Elden Ring
  3. Marvel’s Guardians of the Galaxy
  4. It Takes Two
  5. Forza Horizon 5

    رضا مدرسی

elden ring logo

  1. ELDEN RING
  2. It Takes Two
  3. Forza Horizon 5
  4. Psychonauts 2
  5.  Metroid Dread

حمیدرضا فیض‌الهی

dying light 2

  1. Forza Horizon 5
  2. Resident Evil Village
  3. Elden Ring
  4. Dying Light 2
  5. Halo Infinite

بهروز کرباسی

Halo Infinite Header

  1.  Halo Infinite
  2. Forza Horizon 5
  3. NieR Replicant
  4. Psychonauts 2
  5.  Far Cry 6 

طاها ایوبی

death door

  1. Death’s Door
  2. Elden Ring
  3. It Takes two
  4. Halo Infinite
  5. Forza Horizon 5

به‌نظر شما بهترین بازی‌های منتشر شده در سال ۱۴۰۰ چه هستند؟ در بخش کامنت‌ها با ما درمیون بذارید.

نویسنده
پیکسل آرتسنویسنده

نوشته‌های پیکسل آرتس در پیکسل آرتس را از لینک زیر دنبال کنید.

دیدگاه‌ها

۱۴ دیدگاه

دیدگاه‌تان را بنویسید

برای نوشتن دیدگاه نیازی به ثبت‌نام نیست؛ فقط نام‌تان کافی است.

  1. سینا علائی

    مرسی جالب بود یک سری بازی رو نمیدونستم چی هستن سرچ کردم باحال بودن میرم سراغ شون
    لیست من برای ۱۴۰۰:

    ۱- Deathloop
    ۲- Horizon Forbidden West
    ۳- FIFA ۲۲
    ۴- Gran Turismo ۷
    ۵- Hitman ۳

  2. بهترین بازی من فوربیدن وست بوده و متاسفم برای تیم پیکسل که یه نفرم این بازی نامبر وانش نیستتتتتت🥲

        1. بهروز کرباسی

          ببخشید که برای انتخاب بازی سال از شما اجازه نگرفتم‌. دیگه از من گذشته بخوام از این بحثای بچه گانه بکنم. ولی متای همین بازی از ۹۵ درصد شوترای نسل هشتم بالاتر شد. توی گیم‌پلی عملا بی رقیبه. تنها بازی هستش که حتی با اینکه بتل رویال نداره و محتوای آنلاینش کمه همچنان جزو ۱۰ بازی پر پلیر ایکس باکسه و هنوز جایگاهشو از دست نداده. اولین نسخه سریه که توی نقد ها بجای روند نزولی، صعودی بود. بازی سال معتبر ترین رسانه گیمینگ یعنی GameInformer شد. بازی سال مردمی گیم اواردز جف کیلی هم شد. توی تعداد گوتی هم از تمام بازیایی که بالا اسم بردی جلوتره.

          1. شما همین که فارکری جزو تاپ فایوت هست سلیقه گیمینگت رو مشخص کرده 😂

    1. سجاد عزیز قرار نیست هر شخص سلیقه اش مشابه شما داشته باشه. این طوری همه میشدیم سجاد! خسته کننده نمی شد؟ :))
      برای منم بهترین بازی امسال new world بود. با اینکه بازی خیلی اشکال داشت اما چون تمرکز زیادی لازم نداشت می تونستم حین بازی کردن پادکست گوش کنم و همین طور از بازی درآمد داشته باشم! یک بسته کامل بود برام و خیلی خوش گذشت.

      1. خب اینا مثلا منتقد اپن کریتیک و رسانه معتبری هستن باید بفهمن که بازی مثل فوربیدن وست یا حتی گرن توریسمو ۷ چه شاهکاری بودن یا رچت چقدر معرکه بود آدم عادی نیستن که بگیم باشه و فلان

        1. اولا من عذرخواهی می کنم از نویسنده های سایت بابت استدلال هایی میخوام بیارم و ممکنه خیلی دقیق نباشه.
          ببین سجاد یک منتقد فرقی با من شما و نداره و صرفا با یک سری ابزار ها میاد موضوعی خاص رو بررسی می کنه(آن جهانی نیست) اما خود این بررسی و ابزار ها وابسته به سلیقه اون شخص هست. فرضا ما گیمی داریم اول شخص که اگر با همون ابزار ها بررسی کنیم, نتیجه میگیرم بازی خوبیه. اما منتقدی وجود داره کلا با شکل نمایش بازی های اول شخص میونه خوبی نداره. سرش درد میگیره یا هر شکلی که امکان پذیره. اون وقت سراغ این بازی نمیره یا اگر هم اون بازی رو تجربه کنه, لذتی مشابه منی که عاشق بازی های اول شخص رو تجربه نمی کنه. یعنی ما جدا از ابزار های بررسی, شکلی از وابستگی یا سلیقه هم داریم که روی تصمیم گیری هامون تاثیر میذاره.
          حالا این مثالی که من زدم خیلی ساده شده بود و شما خودت ذهنی گسترش بده, به علاوه در این فرض ها به هیچ عنوان من ادعا نمی کنم وزن سلیقه بیشتر از ابزار های بررسی هست. برعکس به نظر من بخش زیادی از نقد تاثیر گرفته از ابزار بررسی هست و سلیقه وزن کمتری داره. و در آخر مثال های که شما زدی هم جای بررسی داره که آیا شاهکار هستن یا نه؟ اینکه شما میگی شاهکار, آیا با ابزار بررسی کردی یا صرفا حسی اینطور نسبت به اون گیم ها داری؟

          1. فقط نظر من که نیست کل متا و اپن کریتیک شهادت میدن به شاهکاری شون حرف منو قبول نداری اونا رو مطالعه کن😉

  3. من با لیست مدرسی و فراهانی موافقم.

    بهترین بازی هم به نظرم امسال ایت تیکس تو بودش که بهترین بازی سال قبل میلادی هم شد.

    مرسی از تیم فوق العاده دوست داشتنی پیکسل ارتس من از طرفدارهای رسانه شمام و به نظرم رویکرد جذاب تری نسبت به بقیه سایت های ایرانی دارین و این عالیه
    حسی که به شما دارم مثل یک مجله جذابه که همیشه چیزی برای خوندن داره. طراحی سایت تون هم عالیه ولی نسخه موبایلش جای کار بیشتر داره به نظرم چون نسخه وب معرکه اس ولی نسخه موبایل خیلی ساده اس و میتونه بهتر باشه.
    مرسی از اینکه هستین و امیدوارم سال جدید کلی چیز جدید به سایت اضافه کنین. من هنوزم که هنوزه منتظرم اون پیکسل پدیا اخر سایت در صفحه اصلی فعال بشه چون هنوز نیومده و همون اوایل دهنوی گفت قراره به زودی بیاد و هنوزم نیومده!
    ادامه بدین دمتون گرم

  4. هایزنبرگ

    مرسی از تیم پیکسل من چند ماهی هست باهاتون آشنا شدم و هرروز چک تون میکنم
    مطالب تون جذاب و خوندنیه و همیشه یه چیز جدیدی پیدا میشه بخونم
    چندتا هم پیشنهاد دارم:

    – آیتم ویدئویی رو اضافه کنین
    – نوشته های اختصاصی تون هم بیشتر کنین
    – روزی یه مطلب داشته باشین
    عالی هستین ادامه بدین